Welkom

Hartelijk welkom op de site van Rounders Junior Collection. Wij laten u hier kennis maken met de leukste jeugdmode van Haarlem en omstreken. Bezoek onze winkel in Bloemendaal en laat u overtuigen dat wij het juiste in huis hebben om uw zoon of dochter te kleden in de mode van nu.

En dat kan ook voor een goede prijs!

Door ons uitgebalanceerde merken pakket bieden wij u volop keuze. Kijk eens bij de verschillende merken naar de collectie van dit seizoen. Door op het betreffende logo te klikken, krijg je een overzicht van de ingekochte collectie van dat merk. Wij kunnen hier niet alles laten zien, maar proberen je zo wel een aardig overzicht te geven.

Verder hebben wij ook diverse exclusieve schoenen in ons assortiment en verschillende accessoires, om het geheel af te maken. Kijk ook een op onze sieraden pagina. Daarmee zijn wij uniek in de omgeving! Nieuwsgierig geworden? Volg ons op Twitter en Facebook en kom langs in onze winkel.

Tot snel.

Rounders Junior Collection